Безплатна доставка
Каталог| под системи| патрони за под| Wotofo NEXPOD резервна под боровинков лед 20мг | Wotofo Flavours 4HR0484
Wotofo NEXPOD резервна под боровинков лед 20мг | Wotofo Flavours 4HR0484
Wotofo NEXPOD резервна под боровинков лед 20мг | Wotofo Flavours 4HR0484
Wotofo NEXPOD резервна под боровинков лед 20мг | Wotofo Flavours 4HR0484
Wotofo NEXPOD резервна под боровинков лед 20мг | Wotofo Flavours 4HR0484
  • Модел: 4HR0484
  • 342 Брой в наличност

Wotofo NEXPOD резервна под боровинков лед 20мг | Wotofo Flavours 4HR0484

заместваща капсула nexpod

мляко от сакура

мекото мляко, смесено с ароматен черешов цвят. всяко всмукване ще ви отведе под великолепно цъфтящите черешови дървета, сякаш виждате венчелистчетата на черешовия цвят да летят по цялото небе.

карамелен тютюн

богатият и мек тютюнев аромат с докосване на сладък карамелен вкус осигурява незабравимо изживяване, което ще задоволи желанията на истинските почитатели на тютюна.

ягодов вкус

освежаващият вкус на сочна диня се смесва с кисело и сладко прясно набрано ягоди. този летен микс е изпълнен със сочен вкус!

ягодово манго

сладки и кисели ягоди и наситен и ароматен аромат на манго, като освежаваща чаша сок, утоляват жаждата ви за вкусна смес от плодове.

ягодов конус

сладоледът, пълен с пресни сладки ягоди, създава вкусно изживяване, което ще ви накара да спомените от детството за любимия ви десерт.

грозде ябълка

комбинацията от свежа и хрупкава ябълка и сладки и леко тръпчиви вкусове на грозде ще накара устата ви да се насълзи. този освежаващ аромат е направен, за да осигури перфектно изживяване при изпаряване.

манго круша

балансираната комбинация от пресни хрупкави зрели круши и сладко и остро манго, доставя наистина магически вкус, който всеки трябва опитайте.

горски плодове

с всяко вдишване и издишване ще получите апетитна смес от боровинки и малини. този ароматен аромат на горски плодове с богат и съблазнителен аромат ще развълнува вкусовите ви рецептори мигновено.

мента

мек, смел, чист и освежаващ. ароматът и вкусът на мента ще текат от първото ви вдишване до последното издишване, попивайки в сърцето ви със свеж бриз на интензивно прохладно изживяване.

чудовищен лед

има нужда от малко сила boost тук е вкусът на любимата ви енергийна напитка. леден и освежаващ.

лилав разз лед

тайната смес от грозде и горски плодове е сладка и снаш, свеж и наситен с аромат. сочното грозде със студен вкус е перфектният избор за любителите на освежаващите вкусове.

ягодово кисело мляко

свеж вкус на ягода, смесен със студено кисело мляко. този вкус е смесица от освежаващи плодови нотки при вдишване и кремообразност при издишване. какво може да бъде по-добро

манго йогурт сладолед

тропическият плод манго е подчертан от гладкото охладено кисело мляко и издига този вкус на друго ниво.

манго гума

имате ли любители на сладкото, тогава този сладък и наситен аромат на манго е идеален за вас.

три пъпеша

вкусове на диня, пъпеш и медена роса, смесени перфектно в него и създайте мечтано парти от пъпеши.

тропически лед

сместа от прясна гуава и остри плодове от маракуя ще наводни устата ви с характерните си тропически ароматни тонове при вдишване. при издишване, леката смес от гуава и маракуя ще продължи до перфектен завършек.

пина колада

освежаващо и сладко писок от нанас, смесен с мек аромат на кокосово мляко и капка ром. този аромат е перфектен за горещ летен ден на плажа.

диня личи

утоляваща жаждата сладка диня, съчетана с апетитен личи, създава прекрасно изживяване при изпаряване и оставя възхитителен сладък послевкус.