Безплатна доставка
Каталог| под системи| под устройства| Wotofo NEXPOD стик устройство черен | Wotofo Вейп 4HR0443
Wotofo NEXPOD стик устройство черен | Wotofo Вейп 4HR0443
Wotofo NEXPOD стик устройство черен | Wotofo Вейп 4HR0443
Wotofo NEXPOD стик устройство черен | Wotofo Вейп 4HR0443
Wotofo NEXPOD стик устройство черен | Wotofo Вейп 4HR0443
Wotofo NEXPOD стик устройство черен | Wotofo Вейп 4HR0443
Wotofo NEXPOD стик устройство черен | Wotofo Вейп 4HR0443
Wotofo NEXPOD стик устройство черен | Wotofo Вейп 4HR0443
  • Модел: 4HR0443
  • 236 Брой в наличност

Wotofo NEXPOD стик устройство черен | Wotofo Вейп 4HR0443

Липсва цена

Цвят

черен


wotofo nexpod стик

вашата радост в елегантния стик

търсите ли удобно и удовлетворяващо устройство за вейп, което работи на предварително ако е така, може да искате да проверите nexpod stick, най-новото допълнение към серията nexpod. това устройство с форма на тръба има мощна батерия, функция за активиране на изтегляне и водоустойчиво нано покритие, което го прави чудесен избор за вейпъри от всички нива. нека разгледаме по-отблизо какво може да предложи nexpod stick.

работи със същите nexpod сменяеми капсули

nexpod stick е проектиран да работи безпроблемно с предварително напълнените капсули на оригинален nexpod. тези шушулки се предлагат с различни вкусове и нива на никотин, така че можете да изберете този, който отговаря на вашия вкус и предпочитания. можете да се насладите на плодов, ментов, кремообразен или тютюнев вкус с две стандартни опции за никотин. капсулите са лесни за инсталиране и подмяна и имат непропусклив дизайн, който предотвратява всякакви бъркотии или отпадъци.

акумулаторни иdraw-activated

има акумулаторна батерия, която може да издържи няколко дни с едно зареждане, в зависимост от употребата ви. можете лесно да го зареждате с кабел type-c, който осигурява бързо и безопасно зареждане. устройството също има функция за активиране на теглене, която го прави лесно и забавно за използване. не е нужно да се притеснявате за никакви настройки или поддръжка. без бутони, без караница, просто чисто удоволствие от изпаряването.

използвани усъвършенствани технологии

Nexpod Stick има и някои разширени функции, които го отличават от другите устройства. едно от тях е водоустойчивото нано покритие, което покрива платката, което я прави по-издръжлива и надеждна. това покритие предпазва устройството от повреда от вода и мухъл, така че можете да изпарявате във всякакви настройки без никакви притеснения. друга характеристика е чипът nexchip, който осигурява бърза и стабилна производителност на устройството. този чип осигурява забележителна скорост, консумация на енергия и безопасност за nexpod stick.

солиден, здрав и стилен

nexpod stickе не само функционален, но и стилен. изработен е от издръжлив и елегантен анодизиран алуминий, който му придава елегантен и изискан вид. също така е устойчив на износване и надраскване, така че можете да изпарявате с увереност и стил. устройството се предлага в три цвята: черен, бронзов и розово злато. можете да изберете този, който отговаря на вашата индивидуалност и настроение.

стикът nexpod се продава само в варианти на ароматизирани комплекти или устройство. ароматизираните комплекти включват едно устройство и една капсула по ваш избор. опцията само за устройство включва едно устройство без под. можете да закупите стика nexpod от нашия официален уебсайт или от оторизирани търговци на дребно.

за да обобщим, стикът nexpod е удобно и удовлетворяващо устройство за вейпинг, което работи с оригиналните предварително напълнени капсули nexpod. има мощна батерия, функция за активиране на изтегляне и водоустойчиво нано покритие, което го прави чудесен избор за вейпъри от всички нива. също така предлага разнообразие и качество с различни вкусове на шушулки и два стандартни никотаопции за сила. така че ако търсите ново устройство за изпаряване, което съчетава удобство, удовлетворение и стил, може да искате да опитате nexpod stick. това е едно от най-добрите устройства на пазара, което работи с ароматизирани шушулки. със сигурност ще се насладите на vaping с nexpod stick!

спецификации:

размер на продукта (mm): phi22.2*89.5 (без pod)
капацитет на батерията: 600 mah
порт за зареждане: тип-c
основен материал: алуминиева сплав
водоустойчиво нано покритие на платката: да
защита от късо съединение: да
защита от презареждане: да
защита от ниско напрежение: да
опции за закупуване: само устройство / комплект с ароматизирана капсула
налични цветове: черно, бронзово, розово злато