Безплатна доставка
Каталог| аксесоари| строителни инструменти| Wotofo вейп ножици Стандартна Версия | Wotofo Vape Flavours 4HR04437
Wotofo вейп ножици Стандартна Версия | Wotofo Vape Flavours 4HR04437
Wotofo вейп ножици Стандартна Версия | Wotofo Vape Flavours 4HR04437
Wotofo вейп ножици Стандартна Версия | Wotofo Vape Flavours 4HR04437
Wotofo вейп ножици Стандартна Версия | Wotofo Vape Flavours 4HR04437
  • Модел: 4HR04437
  • 260 Брой в наличност

Wotofo вейп ножици Стандартна Версия | Wotofo Vape Flavours 4HR04437

Липсва цена

Цвят

стандартна версия


wotofo представя вейп ножиците за вейпъри отделно от комплекта инструменти. вейп ножиците са неразделни вейп аксесоари за много вейпъри. Неръждаемата стомана със стандартно качество на вейп ножицата допринася за нейната здравина и остри ръбове. по-големите пръстени на пръстите улесняват задържането, а тъпите върхове позволяват лесно почистване на ножицата.

wotofo vape памучни ножици: направете перфектна кройка

wotofo започна продажбата на vape ножици отделно от стандартния комплект инструменти. вейпърите знаят значението на идеално изрязаното парче памук за едно необикновено изживяване при изпаряването. по този начин ножиците играят ключова роля при изпаряването. емблемата "wotofo" върху острието му придава жив вид.

Ножиците за вейп wotofo получават своята здравина и издръжливост от неръждаемата стомана. Освен това неръждаемата стомана му придава необходимата здравина заедно с острите като бръснач ръбове. човек почти не изпитва затруднения да отреже дори дебелите памучни каишки.

независимо от памучната каишка или обикновеното рязане на памук,Ножиците за вейп от неръждаема стомана wotofo го правят проста задача. острите като бръснач ръбове режат памука с мигване на очите.

трудно е да носиш острата ножица в джоба. заострените ножици могат да навредят на потребителите. докато проектират ножиците, дизайнерите имат предвид опита на потребителите. тъпият връх на ножицата за памук Vape от wotofo я прави лесна за носене отделно без калъф за носене. големият пръстен осигурява удобно захващане на потребителите.

защо да купувате ножици wotofo за изпаряване

остри ръбове

тази ножица от неръждаема стомана за изпаряване с перфектна остър като бръснач ръб изрежете бързо памучните ленти за вейп. фино нарязаният памук позволява по-добро вкусово изживяване на вейпърите.

тъп връх

тъпият връх помага да носите ножицата в джоба или на друго място без никакъв риск. това прави почистването също лесно. освен това лесно се приспособява в чантите за комплект инструменти за вейп.

голям пръстен за задържане

правилното задържане на ножицата е важно за перфектната cрязане на патона. големите пръстени позволяват на потребителите да държат ножицата удобно и да правят прецизно рязане.

пълно тяло от неръждаема стомана

гладкото тяло от неръждаема стомана дава на ножицата много- необходима здравина и издръжливост. това е еднократна инвестиция за потребителите.

wotofo vape scissors идва от комплекта инструменти wotofo. Ножиците за вейп wotofo в комплекта са направени със стандартни хирургически ножици, много лесни за почистване. ние избираме супер твърда неръждаема стомана за постоянна издръжливост, създавайки по-остри ръбове. ножиците имат тъпи върхове, за да бъдат по-безопасни, а пръстените на пръстите са проектирани в по-голям размер за по-удобно задържане.