Безплатна доставка
Каталог| аксесоари| строителни инструменти| Wotofo комплект инструменти за вейп Стандартна Версия | Wotofo Flavours 4HR04434
Wotofo комплект инструменти за вейп Стандартна Версия | Wotofo Flavours 4HR04434
Wotofo комплект инструменти за вейп Стандартна Версия | Wotofo Flavours 4HR04434
Wotofo комплект инструменти за вейп Стандартна Версия | Wotofo Flavours 4HR04434
Wotofo комплект инструменти за вейп Стандартна Версия | Wotofo Flavours 4HR04434
Wotofo комплект инструменти за вейп Стандартна Версия | Wotofo Flavours 4HR04434
  • Модел: 4HR04434
  • 271 Брой в наличност

Wotofo комплект инструменти за вейп Стандартна Версия | Wotofo Flavours 4HR04434

Липсва цена

Цвят

стандартна версия


wotofo представи комплекта инструменти за vape за удобно пренасяне на важни инструменти. пълният комплект за изграждане на намотки се предлага в красиво проектирана кутия с лого на wotofo. правилното съхранение на инструментите в калъфа помага за увеличаване на дълготрайността на продукта. калъфът, проектиран от wotofo, предлага удобно съхранение и лесно транспортиране.

комплект инструменти за вейп

комплект инструменти за вейп от wotofo: вашият идеален спътник за вейп

вейп предлага удовлетворение. правилно изградената намотка помага на устройството да достигне оптимална производителност. Комплектът инструменти за изграждане на намотка за вейп на wotofo идва с всички основни инструменти, необходими за изграждането на вашата собствена намотка по правилния начин. този онлайн комплект за вейп инструменти съдържа 1 чифт медицински стандартни ножици, 1 волфрамова резачка за промиване и чифт лесни за тел клещи с извит нос. също така съдържа 1 пинсета с извит връх, 1 твърда керамична пинсета, 2 приспособления с бобини с четири размера и отвертка 4 в 1.

всички тези инструменти се доставят в водоустойчив твърд калъф с цип от плат. водоустойчивият калъф предпазва инструментите от попаданеg мокро и също така включва малка почистваща кърпа, която да използвате, когато е необходимо.

Режещият кабел, подсилен с волфрам, срязва плавно намотката с малко съпротивление. волфрамовият режещ ръб го прави издръжлив и дълготраен. включва чифт ножици от неръждаема стомана, които помагат за лесното рязане на памучните ивици. неговият тъп връх му позволява да се побере в кутията с инструменти за вейп. структурата от неръждаема стомана му придава така необходимата здравина и издръжливост.

този строителен комплект на rda включва и две самобалансиращи се приспособления, което позволява на вейпърите да поставят две намотки една до друга на палубата и да ги завинтват без затруднения. комплектът инструменти включва отвертка 4 в 1, включваща 1,5 мм шестограм, 1,3 мм шестостен, 2,5 плоска глава и 2,5 мм кръстосана глава. ванадиевата стомана предлага издръжливост на главите на вейп отвертките. вейпърите могат да регулират главите според нуждите.

този комплект инструменти има клещи с извит нос с гумена дръжка, които няма да му позволят да се изплъзне от ръката. неназъбения връх на носовата клещане уврежда проводника на намотката. лекото огъване му позволява да държи нещата дори при слабо сцепление. също така пинсетата с огънат връх в комплекта за изграждане на намотки може да премине през тесните или неудобни места. острите върхове помагат за регулиране на памучните краища за по-добро попиване.

Wotofo rda toolkit се доставя с друга пинсета с керамичен край. керамичният край на пинсетата предпазва устройството от късо съединение. по време на регулиране на бобината или решаване на горещите точки, случайно може да се включи бутонът за запалване. тъй като керамиката не е проводник на топлина и електричество, вейпърите не трябва да се притесняват от късо съединение, използвайки керамичната крайна пинсета.

емблемата на wotofo върху всеки инструмент и чантата добавя знак за автентичност и гаранция от марката.

какво прави комплекта инструменти за вейп бобини задължителен артикул за вейпъри

качество

wotofo никога не прави компромиси, когато става въпрос за качество. като се започне от водоустойчивия калъф с цип до инструментите вътре, всеки артикул показва чисто качество. тези инструменти се произвеждат fот превъзходно качество на стомана и каучуков материал, което им дава така необходимата издръжливост и дълготраен живот.

правете собствена намотка

с най-добрия комплект инструменти за вейп на wotofo, изграждането на намотка става по-лесно. било то приспособления за навиване и задържане на кабелите или нож за рязане на волфрамова тел за остро рязане, комплектът инструменти се състои от всичко това.

организиране на основните неща за вейп

правилно организираните инструменти за вейп помагат вейпърите избират правилния инструмент за изграждане на намотка и процес на изпичане. прикрепените еластични ленти помагат за поддържане на инструментите на бобината за вейп в ред.

защита на инструментите

водоустойчивият твърд калъф пази инструментите в безопасност. ако инструментите са фиксирани към еластичните ленти, намалете всички шансове за погрешно поставяне.

какво получавате в кутията

  • 1x медицински ножици
  • 1x подсилен с волфрам нож за рязане
  • 1x неназъбени клещи с извит нос
  • 1x пинсети с извит връх
  • 1x твърди керамични пинсети
  • 2x самобалансираща се намотка с четири размера
  • 1x комплект отвертки 4-в-1